Man (57) zegt door stress over te gaan tot bedreigen van zus

De politie van het bureau Latour heeft vrijdag 3 september de 57-jarige I.P. voor bedreiging, na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 9 september.

Agenten gingen na de melding van een bedreiging en mishandeling donderdag 2 september naar een adres aan de Nieuw Weergevondenweg voor onderzoek. Bij aankomst werd I.P. niet thuis aangetroffen. 

Volgens verklaring van het slachtoffer, een oudere zus van de man, wonen zij met hun bejaarde moeder en andere gezinsleden in een overvolle woning. Hierdoor kreeg zij meermalen om het huis ruzie met haar jongere broer, die op 2 september uitmondde in een vechtpartij. Tijdens ruzies heeft P. haar ook meermalen met de dood bedreigd.

De verdachte meldde zich dezelfde dag op het politiebureau en werd direct aangehouden. Hij verklaarde aan de politie, dat hij vanwege stress de bedreigingen heeft geuit.

error: Kopiëren mag niet!