Twee mannen opgepakt voor bezit softdrugs en sloffen sigaretten

De politie van het bureau Latour heeft maandagavond 6 september op twee afzonderlijke locaties twee verdachten voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen en het Smokkel Decreet aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Agenten gingen naar beide adressen na een melding van overlast door luide muziek. Bij aankomst op de eerste locatie, op de kruising van de Nieuw Zorg- en de Matheusweg, werd de muziekinstallatie van de eigenaar van een verkoopstand in beslag genomen. Deze eigenaar zal zich voor verdere afhandeling nog moeten melden op het politiebureau.

Daar werd de 33-jarige A.V., die in zijn auto zat, staande gehouden. Bij een ingesteld onderzoek in de auto werden aangetroffen een hoeveelheid marihuana, twee digitale fijnwegers, een hoeveelheid hasj en drie sloffen sigaretten die hij illegaal in zijn bezit had.

Op de tweede locatie, bij een verkoopstand aan de Faizelweg, nam de eigenaar bij het zien van de politie de benen. Zijn muziekinstallatie werd in beslag genomen, en is de 37-jarige G.A. die ter plekke was, aangehouden. Op hem werden een hoeveelheid marihuana, twee fijnwegers en vijf sloffen sigaretten die hij eveneens illegaal in zijn bezit had, gevonden.

De drugs en de andere goederen die op beide locaties zijn aangetroffen, werden in beslag genomen. De beide mannen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn ze in verzekering gesteld.

De eigenaar van de muziekinstallatie die de benen nam zal worden opgespoord, waarna zijn zaak verder zal worden afgehandeld.

error: Kopiëren mag niet!