Veteraan actrice Saira Banu ontslagen uit het ziekenhuis

Veteraan actrice Saira Banu was opgenomen in het ziekenhuis. De 77-jarige ‘Padosan’-actrice werd op 28 augustus opgenomen in het Hinduja-ziekenhuis gevestigd in Khar. Ze werd opgenomen nadat ze last kreeg van kortademigheid, hoge bloeddruk en hoge suikerspiegel.

“Saira ji maakt het goed. Ze is ontslagen en is weer thuis. Bedankt voor jullie gebeden,” vertelde Farooqui aan PTI. Op donderdag had een ziekenhuisarts gezegd dat Saira Banu is gediagnosticeerd met een hartprobleem.

Saira Banu’s echtgenoot en Bollywood icoon Dilip Kumar overleed op 7 juli. Dilip Kumar werd 98 jaar en kwam te overlijden na een langdurige aandoening. Het paar was samen te bewonderen in verschillende films, waaronder “Sagina” en “Gopi”. Ze  waren gehuwd in het jaartal 1966.

Saira Banu maakte haar acteerdebuut tegenover Shammi Kapoor in de film “Junglee” uit 1961 en verscheen daarna in films als “Bluff Master”, “Jhuk Gaya Aasman”, “Aayi Milan Ki Bela”, “Pyar Mohabbat”, “Victoria No. 203”, “Aadmi Aur Insaan”, “Resham Ki Dori”, “Shagird” en “Diwana”.

error: Kopiëren mag niet!