Actrice Kim Sharma heeft een relatie met Leander Paes

Kim Sharma heeft bekendheid gegeven aan haar relatie met tennisser Leander Paes.  De actrice heeft op Instagram een ​​foto gedeeld met Leander. Een vriend van de actrice deelde ook een versie van dezelfde foto en beide zien er verliefd uit samen.

Het duo was een paar weken geleden op vakantie in Goa. Het is nog maar een maand geleden dat Kim Sharma naar Instagram ging om een ​​waarderingspost voor Paes te schrijven. Ze had een oud bericht gedeeld over het winnende moment van Leander op de Olympische Spelen van Atlanta en feliciteerde hem met 25 jaar van zijn bronzen overwinning.

Hoewel Kim en Leander Paes nog niet in het openbaar over hun relatie hebben gesproken heeft  acteur Harshvardhan Rane onlangs een reactie gegeven aan ETime. Kim en Harshavardhan waren tot 2019 aan het daten. ETime sprak met hem over de nieuwe romance van Kim en zijn reactie was: “Ik heb geen kennis ervan. Het is respectvol als het feit door hun wordt bevestigd. Maar als dat waar is, dan zijn ze het knapste stel in de stad.

Leander Paes was onlangs ook in het nieuws. Filmmaker Ashwiny Iyer Tiwari had bekend gemaakt dat zij en regisseur filmmaker Nitesh Tiwari de opnames van hun aanstaande project, een docu-drama over tennislegendes Mahesh Bhupathi en Leander Paes hebben voltooid. De ZEE5-serie, genaamd Break Point, een speciaal verhaal achter de schermen over hun Wimbledon-overwinning in 1999.

error: Kopiëren mag niet!