Rahul Vaidya onthult interactie met Sidharth Shukla’s moeder

Rahul Vaidya deelde een video op zijn YouTube-kanaal en heeft het gehad over zijn interactie met Sidharth Shukla’s moeder toen hij haar ontmoette na het overlijden van de acteur. 

Het overlijden van Sidharth Shukla is een van de meest tragische berichten die we hebben gehoord. De 40-jarige stierf donderdag en liet iedereen in een enorme schok achter. Sidharths vrienden en collega’s uit de industrie kwamen allemaal om hun respect te betuigen en ontmoeten ook zijn moeder en Shehnaaz Gill. En velen van hen hebben gesproken over wat er gebeurde toen ze Sidharth’s moeder en Shehnaaz ontmoetten.

Rahul Vaidya, die Sidharth ook ontmoette in het huis van Bigg Boss 14, heeft hetzelfde gedaan. Hij onthulde dat hij de stad uit was toen hij hoorde over het heengaan van Sidharth. Hij was in een enorme schok. ’s Avonds bezochten hij en Disha Parmar de woning van Sidharth om zijn moeder en Shehnaaz Gill te ontmoeten. 

Sidharth’s moeder zei dat ze had gehoord over jonge zonen van moeders die stierven, maar nooit had gedacht dat het haar zou kunnen overkomen. Rahul Vaidya, de nummer twee van Bigg Boss 14 onthulde ook dat Shehnaaz Gill niet in staat was om te praten. Ze was zichtbaar radeloos. Hij deelde ook over zijn band met Sidharth. 

Wijlen Sidharth Shukla werd vrijdag gecremeerd in een crematorium in Mumbai en honderden kwamen om hun laatste eer te bewijzen.

error: Kopiëren mag niet!