Benjamin Fayah over zijn carrière: ‘We are living the dream’

De Surinamer Roché Pinas is heel populair als artiest. Benjamin Fayah is zijn artiestennaam en hij zet voort in de muziekwereld. In gesprek met de krant vertelt hij het volgende.

“Het lukt aardig voor wat betreft mijn carrière in de muziekscene, we are living the dream. Het voorgaande betekent letterlijk, we beleven ons droom.”

‘Cum Fi Mi’ is het meest recent uitgebrachte nummer van de reggae en dancehall artiest. “Het is leuk als een song de hitlijsten van de radiostations behaald. Maar in deze periode van de pandemie moeten wij als artiesten ervoor zorgen dat onze fans de juiste boodschap te horen krijgen. Het gaat om de boodschap van liefde, geloof, hoop en eenheid. Deze dagen breng ik heel rustig en relax door, hoewel het moeilijk is. Niets kan de Almachtige zijn kinderen tegen houden” aldus de zanger. 

In 2015 is de artiest meer naar buiten toe getreden. Zodoende begon zijn  muziekloopbaan. Hij heeft nationaal en internationaal op diverse platforms mogen optreden. Enkele andere songs van de zanger zijn ‘Superman’, ‘Dangerous’, ‘Je Bent Van Mij’.  Het nummer ‘Waka’ is ook een nieuw song en is geschreven door Furge (een Nederlandse artiest) en Benjamin Fayah.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!