Walk Through uitreiking voor leerlingen van Peuterschool Papegaaitjes

De leerlingen van Peuterschool Papegaaitjes hebben het schooljaar succesvol afgesloten. Directrice Vennelay Lagadeau vertelt over de aangepaste certificaatuitreiking.

“We hebben opgemerkt dat het recht van het kind op onderwijs ook in gedrang komt met de Covid-19 situatie. Dat is de reden voor een uitreiking met als thema Kinderrechten. Er zijn 45 leerlingen geslaagd en een groot aantal is over. Er is als volgt ingespeeld op de huidige situatie. We hebben geen verzameling gehad van de ouders, maar het is een walk through uitreiking dat wil zeggen, de ouders konden via een versierde tunnel met hun kind lopen om het certificaat, diploma of rapport in ontvangst te nemen. Het is een hele ervaring, want alle leerlingen hebben een reis met ons achter de rug met verschillende thema’s. De leerlingen Nalysha Pinas en Kasno Ryusein zijn uitgeroepen tot de best geslaagden, omdat ze een uitstekend rapport hebben en heel veel vooruitgang hebben geboekt.”

De Papegaaitjes Peuterschool werd opgericht in 2001 door mevrouw Sherida Doorstam met als doel kwalitatief onderwijs en opvang in Suriname. Zij organiseert vaak educatieve dagen met een thema. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!