Bizar: Laat de ring spreken!

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Een ware gebeurtenis is het volgende. Het is een van de grootste momenten van je leven.

Je hebt de ring gekocht, het moment gepland en precies hoe je de vraag gaat stellen. Er wordt vaak gezegd dat als je een ring koopt die sprankelend genoeg is, je nauwelijks iets hoeft te zeggen. Maar één man nam het concept ‘de ring het woord laten doen’ heel letterlijk.

Mr X. werkte samen met een juwelier, favoriete artiest van zijn vriendin en een vinylplatenmaker om een geluidsopname van 20 seconden in het oppervlak van de ring te plaatsen waarbij het liefdevolle voorstelbericht werd afgespeeld door een miniatuur platenspeler. Het heeft gewerkt, de aanstaande bruid vindt het een heel apart en unieke manier hoe zij is benaderd om in het huwelijksbootje te stappen.

Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke Bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!