Bryan B is winnaar van Beat me The Five Knock-Outs en ontvangt een cheque van Euro 50.000

Bryan Bijlhout is een bekende uit de Surinaamse muziekwereld. Afgelopen zaterdagavond deelde de zanger het volgende mee op socialemedia. Hij heeft middels deelname aan het Nederlandse tv-programma Beat me The Five Knock-Outs Euro 50.000 in de wacht gesleept.

Na de bekendmaking en een foto gedeeld door de zanger regende het felicitaties op social media. Met deelname aan deze nieuwe show heeft de zanger weer zijn zangtalenten getoond. Zoals de naam van de show al zegt The Five Knock-Outs heeft Bryan Bijlhout hoger kunnen scoren dan al zijn tegenstanders. 

“Mijn deelname aan Beat me The Five Knock-Outs was puur voor exposure, aangezien artiesten met de komst van de Covid-pandemie niet kunnen optreden. Het is de laatste keer dat Bryan B heeft deelgenomen aan een contest. Maar, het werken aan projecten en optreden voor het publiek gaat door. Verder zal ik binnenkort een bezoek brengen aan Suriname. De prijs heeft nog geen bestemming, maar uiteraard zullen er goede daden mee verricht worden”, aldus de zanger in een gesprek. 

Bryan B zong in 1990 tijdens Suripop het nummer ‘Vanity’, geschreven door Harold Gessel. Hij verkreeg ook bekendheid als winnaar van de  talentenjacht The Winner is… op SBS6. Hij is ook gehuldigd als Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. Enkele andere songs van hem zijn ‘Temeku’ geschreven door Theo  Bijlhout, ‘Ik ben verliefd’, ‘Mama’, ‘Since you went away’, ‘Pyar hamara’ met Nisha Madaran en ‘Me dren fu yu’ met Nisha Madaran. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!