Shehnaaz Gill ontroostbaar bij crematie van acteur Sidharth Shukla

De Bigg Boss-acteur is vrijdag in Mumbai naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hij stierf op 40-jarige leeftijd. Een eerste autopsierapport zei dat er geen uitwendige verwondingen op het lichaam werden gevonden.

De populaire tv- en filmacteur Sidharth Shukla is donderdag op 40-jarige leeftijd overleden. De acteur werd gecremeerd in een crematorium in Mumbai en honderden kwamen om hun laatste eer te bewijzen. De vele collega’s van de Bigg Boss-acteur, waaronder Rashami Desai, Asim Riaz, Aly Goni en Nikki Tamboli, brachten ook hun laatste eer.

De acteur werd donderdag dood naar het Cooper Hospital gebracht, vertelde het hoofd van de forensische afdeling Dr. R Sukhdeve aan indianexpress.com. Sinds het nieuws van zijn overlijden is het internet overspoeld met een stortvloed van verdriet en condoleances. Hij verkreeg bekendheid na het winnen van Bigg Boss 13. Nadat ze het ongelukkige nieuws hadden gehoord, gingen een aantal beroemdheden en collega’s van Sidharth naar social media om hun eer te bewijzen, waaronder Salman Khan, Akshay Kumar en Ajay Devgn.

Komiek Kapil Sharma twitterde: “Oh god, het is echt schokkend en hartverscheurend, mijn condoleances aan de familie en gebeden voor de overleden ziel. Om Shanti.” Kriti Khabanda schreef: “Geen woorden. Dit is gewoon hartverscheurend.”

Sidharth Shukla, afkomstig uit Mumbai, maakte zijn acteerdebuut met de Hindi tv-show Babul Ka Aangann Chootey Na in 2008. Hij kreeg zijn eerste grote doorbraak na een hoofdrol in de Colors TV-show Balika Vadhu. Dit werd gevolgd door zijn periode in verschillende reality-tv-shows, zoals Khatron Ke Khiladi, India’s Got Talent en meerdere seizoenen van Bigg Boss. Hij was de winnaar van Bigg Boss 13 en verscheen onlangs op Bigg Boss OTT met Shehnaaz Gill.

error: Kopiëren mag niet!