Kater Karma: muziekliefhebbers, fans mogen heel veel hits verwachten

De Surinaamse reggae- en dancehall zanger Kater Karma is continue bezig in de muziekscene. In een gesprek vertelt de zanger dat het goed loopt met hem. Als artiest ontvangt hij tot heden van de streamingsdiensten. Het enige dat speelt is weinig optredens met de komst van de Covid-pandemie. De zanger maakt zich op om binnenkort op een tour te gaan.

Een recent nummer van de zanger genaamd Love and Be Loved heeft de hitlijst bereikt van verschillende radiostations. 

“Men moet ophouden met het feit, dat er betaald wordt om een bepaalde positie te bereiken op de hitlijsten. Dit zorgt voor achteruitgang van de muziekscene. Als artiest zie ik het gebeuren, het is vriendjespolitiek in de scene. Uiteraard heb je ook radiostations waar alles naar behoren verloopt. Het doet mij alleen goed als een nummer werkelijk zoveel views behaald en goed ontvangen is door het publiek. Verder mogen muziekliefhebbers, fans in de komende tijd heel veel hit songs verwachten. En het is hopen dat we spoedig weer corona vrij zijn om uitbundig te kunnen feesten”, aldus Kater Karma in een gesprek. 

Hij is geboren als Regillio Pinas. Hij is een Surinaams oud-voetballer, reggae- en dancehall zanger. In 2019 verkreeg hij de titel: de meest gestreamde artiest van Suriname. 

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!