Motimala Bholasing heeft release gehad van aantal songs

De populaire Surinaamse Baithak Gana zangeres Motimala Bholasing heeft in de afgelopen tijd een aantal releases gehad. De recent uitgebrachte songs van haar zijn ‘Bhadjo Hansa Hari Ka Naam’, de lyrics zijn origineel van Ustad Ramesh Boedhoe. ‘Pardesa Na Jaiyo More Radja’, is een cover van het nummer ‘Jab Tak Sanse Chalegi’ en ‘Saniyan Se Bichur’.

Het is opmerkelijk, dat de audio van haar songs ook wordt gebruikt op de zeer populaire app Tik Tok.

Motimala is afkomstig van uit een muzikale familie en kreeg alle kennis met de paplepel ingegoten. Ze is lid geweest van de Shri Vishnu Sangeet. Dit is een familie muziekgroep geweest die bestond uit broers, zus en neven. Momenteel zet ze voort met haar one woman show.

De huidige Covid-situatie heeft ervoor gezorgd, dat zij meer de studio is gaan induiken. Muziekliefhebbers mogen in de komende tijd veel releases verwachten, er is heel veel in de planning met verrassingen.

Motimala Bholasing staat gereed om uit de comfortzone te gaan wat betreft zang. Een bijzonder woord van dank gaat namens haar uit naar alle fans, sponsoren, media die de artieste een platform geven, Djwala Studio, Shroetie Studio, Ashitosh en Rajiv Ratiram, en Sagar Banwarie, Sallo FX Studio (videoshoots), Brienda Doekhie (designer/management). Met medewerking van de genoemde personen komen de producties tot stand. 

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!