Geslaagde 2de editie online show: Hatta Reggae Splash

De organisatie heeft de tweede editie gehad van de Hatta Reggae Splash. De artiest Jah Handsbaas, tevens één van de organisatoren, zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “Reggae Outfit Su is heel blij met het feit dat er belangstelling is getoond voor het online evenement. Hatta Reggae SPLASH  is op elke gebied gegroeid te noemen, stage,  sound, en zelfs het aantal artiesten en optredens is meer geworden. Zoals steeds bekend gemaakt is het een jaarlijks terugkerend evenement. ATV was tijdens de eerste editie erbij betrokken en is dit keer wederom één van de hoofdsponsors geweest. De Surinaamse artiesten D Levi en Wiseman Gad behoren ook tot de organisatie genaamd Reggae Outfit Su.”

D Levi zei, dat er mooie momenten zijn geweest, maar dat er ook schoonheidsfoutjes waren die weg gepoetst moeten worden. Wiseman is de mening toegedaan. dat de optredens op niveau waren, het was wel wennen om geen publiek te zien. 

Jah Handsbaas zegt, dat de organisatie Reggae Outfit Su kijkt naar dancehall- en reggae-artiesten die zichzelf als dusdanig presenteren. “Je kunt niet op een podium staan en dan kent niemand je, dit is de reden waarom er een platform gecreëerd is voor deze artiesten. Elke maandag wordt bekendheid gegeven aan een Surinaamse reggae of dancehall artiest via de Facebook-pagina van de organisatie.” De artiesten  Boeroeman en Gudu de Strongest zijn deel geweest van het gebeuren en ze hebben opgetreden tijdens de Hatta Reggae Splash.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!