Arijit Singh voor het eerst op het podium sinds Covid-uitbraak

Terwijl de wereld zich een weg baant naar een niveau van ‘normaliteit’, probeert de muziekindustrie ook geluk terug te brengen door middel van muziek en entertainment. Om de muziekindustrie weer op de rails te krijgen, zal zanger Arijit Singh voor het eerst een live concert geven na de Covid-uitbraak.

Arijit geeft op 19 november 2021 een liveconcert in de ultramoderne Etihad Arena, de grootste overdekte amusementslocatie in het Midden-Oosten. Dit wordt zijn eerste concert na vijf jaar op Yas Island Abu Dhabi, een van ’s werelds voorste vrijetijds- en amusementsbestemmingen. Het evenement wordt georganiseerd door het ministerie van Cultuur en Toerisme – Abu Dhabi en Portfolio Managing Events, een toonaangevend wereldwijd evenementenbedrijf.

Van de zanger is bekend dat hij met succes de culturele kloof tussen de VAE en India heeft overbrugd en zijn talent heeft bijgedragen aan een aantal Bollywood-hits. Fans zullen worden getrakteerd op enkele van zijn meest populaire nummers, waaronder ‘Tum Hi Ho’, ‘Kabira’, ‘Ae Dil Hai Mushkil’ en nog veel meer, met een scala aan wereldwijde muzikanten die hem op het podium vergezellen. Het is een indoor muziekconcert voor de Indiase diaspora en Bollywood-liefhebbers in de VAE.

Over het evenement gesproken, zei Arijit Singh: “Sinds de ongelukkige uitbraak van het coronavirus zal dit mijn eerste optreden op het podium zijn. Ik voel me nederig om deel uit te maken van het concert en om mijn fans te kunnen blijven entertainen. In deze moeilijke tijd kon ik geen betere manier bedenken om de geesten hoog te houden en te genezen door middel van muziek. Ik heb altijd een ervaring gehad met optreden voor het warme publiek van de VAE. Ik heb er heel veel zin in om daar na vijf jaar op te treden”.

Arijit Singh is extreem populair in de Indiase en Midden-Oosterse gemeenschappen die in Abu Dhabi wonen en heeft ongekende voorbeelden gegeven in de muziekindustrie. De capaciteit van de zaal wordt teruggebracht tot de helft van de werkelijke ruimte, om de protocollen voor sociale afstand tussen de bemanning, leden en gasten te handhaven.

Arijit Singh is ervan overtuigd dat deze samenwerking het publiek een blijvende vreugde zal bezorgen en een grote afleiding zal zijn om hen na zo lang bezig te houden. Het zal zeker een geweldige manier zijn om in contact te komen met muziekliefhebbers over de hele wereld. De wereld blijft verschuiven op een pad van hernieuwde energie en met Abu Dhabi voorop, zal Arijit’s live in Concert een broodnodige energiebron zijn voor zijn klanten.

error: Kopiëren mag niet!