Jacqueline Fernandez ondervraagt door het Directoraat Handhaving in witwas-zaak

Actrice Jacqueline Fernandez is in Delhi ondervraagd door het Enforcement Directorate (ED) (Directoraat Handhaving). De actrice is ondervraagd als getuige in een vermeende witwas-zaak, naar verluidt geleid door Sukesh Chandrashekar, verdachte in een omkopingszaak.

Volgens berichten is de actrice vijf urenlang ondervraagd. Jacqueline is in deze zaak als getuige gehoord en heeft verder geen bemoeienis. Bronnen dichtbij het onderzoek hebben onthuld, dat Jacqueline getuige is in de zaak. Er wordt ook gespeculeerd dat ze zelfs een slachtoffer zou kunnen zijn in deze zaak.

Op het werk is Jacqueline Fernandez helemaal klaar om te verschijnen in een aankomende horrorkomedie Bhoot Police met Saif Ali Khan, Arjun Kapoor en Yami Gautam. Ze zal ook te zien zijn in Attack met John Abraham.

error: Kopiëren mag niet!