Sidharth Shukla sterft op 40-jarige leeftijd

Doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld

Tv-acteur Sidharth Shukla is donderdag op 40-jarige leeftijd overleden. Dr. R Sukhdev van het Cooper Hospital heeft aan indianexpress.com bevestigd dat acteur Siddharth Shukla dood naar het ziekenhuis is gebracht. Het autopsieonderzoek is nog niet begonnen, omdat de politieprocedures nog gaande zijn. 

Volgens een verklaring van de politie van Mumbai aan ANI (Asian News International) zijn er geen verwondingen aan het lichaam van de acteur opgelopen en de doodsoorzaak moet “nog worden vastgesteld”. De verklaring zei ook dat een team van politieagenten aanwezig was in de woning van Shukla om de zaak te onderzoeken. Het lichaam van Sidharth Shukla bevindt zich momenteel in het Cooper Hospital, waar veel van zijn vrienden en collega’s zijn langsgekomen.

Het team van Sidharth Shukla heeft in een verklaring aan de media gevraagd om wat privacy voor het gezin in deze tragische tijd. De verklaring luidde: “Jullie hebben allemaal het schokkende nieuws gehoord, wij zijn net zo in shock als jullie allemaal. We hebben een verzoek. We willen echt dat jullie ons allemaal respecteren en bijstaan ​​in deze moeilijke tijden. Als Sidharth’s PR-team vragen we de media nederig om een ​​grens te trekken en zijn familie en dierbaren de ruimte te geven en hen te laten rouwen. We hebben allemaal pijn! Wij zijn net zo geschokt als jij! En we wisten allemaal dat Sidharth een privépersoon was, dus respecteer alstublieft zijn privacy, de privacy van zijn familie. En bid alstublieft dat zijn ziel in vrede rust.”

Sidharth Shukla maakte zijn acteerdebuut met de Hindi tv-show Babul Ka Aangann Chootey Na in 2008. Dit werd gevolgd door optredens in shows als Aahat, Love U Zindagi en CID. Zijn grote doorbraak bereikte Sidharth echter met de populaire serie Balika Vadhu, waarin hij de hoofdrol speelde. Hierna verscheen Shukla verschillende keren in realityshows zoals Jhalak Dikhhla Jaa Seizoen 6, India’s Got Talent, Khatron Ke Khiladi 7, Bigg Boss 13 en Bigg Boss 14.

Naast het spelen in tv-shows van verschillende formaten, was Sidharth Shukla ook te zien in de Alia Bhatt en Varun Dhawan-starrer Humpty Sharma Ki Dulhania. Sidharth speelde in verschillende muziekvideo’s met zijn goede vriend en voormalig Bigg Boss-deelnemer Shehnaaz Gill, waaronder nummers als ‘Bhula Dunga’ en ‘Shona Shona’. De acteur was voor het laatst te zien als speciale gast op Bigg Boss OTT en Dance Deewane 3. Hij verscheen dit jaar ook als de mannelijke hoofdrol in de webserie Broken But Beautiful 3.

error: Kopiëren mag niet!