Ronny Asabina hoopt op herasfaltering weggedeelte Afobakaweg nabij mast 41

De Wegenautoriteit is op 20 augustus gestart met werkzaamheden op de Afobakaweg, dichtbij mast 41. De duiker daar was verstopt, waardoor er een grote plas water bleef liggen. Men heeft toen de weg opengebroken om het overtollig water te laten wegstromen. Er werd een duiker met een grotere diameter geplaatst. 

“Ofschoon het gedeelte van de Afobakaweg, dat wekenlang door een kreek in bezit was genomen, nog niet helemaal in ere is hersteld, stemt het goed met eigen blote ogen te hebben waargenomen dat de schade in belangrijke mate is hersteld “, zegt BEP-parlementariër Ronny Asabina.

Dit gedeelte van de weg is redelijk begaanbaar. Hij hoopt dat het gedeelte wel zo snel mogelijk weer wordt geasfalteerd.

error: Kopiëren mag niet!