Shilpa Shetty zegt ‘een fout gemaakt, maar het is ok’

Bollywood actrice  en Super Dancer Chapter 4-jurylid Shilpa Shetty deelt vaak levenslessen en motiverende citaten op haar Instagram-pagina. Ze deelde vrijdag op Instagram een ​​screenshot van een boek dat gaat over het maken van fouten in het leven en deelde er een sticker mee met de tekst: “Een fout gemaakt, maar het is goed.”

De pagina van het boek dat Shilpa deelde, begint met een citaat van Sophia Loren. “Fouten maken deel uit van de contributie die men betaalt voor een volledig leven.”

Shilpa Shetty deelde dit op haar Instagram-pagina.

De pagina leest verder: “We kunnen geen interessant leven hebben zonder hier en daar een paar fouten te maken. We hopen dat ze niet gevaarlijk zijn of fouten maken die andere mensen kwetsen. Maar er zullen fouten zijn. We kunnen onze fouten zien als dingen die we zouden willen vergeten – of als onze meest interessante, uitdagende en stimulerende ervaringen. Niet vanwege de fouten zelf, maar vanwege wat we ervan leren.”

error: Kopiëren mag niet!