YouTube’er Jake Paul verslaat oud-MMA-kampioen Tyron Woodley

YouTube-fenomeen Jake Paul heeft in de boksring een gevoelige tik uitgedeeld aan voormalig MMA-kampioen Tyron Woodley. De 24-jarige Paul had het moeilijk met zijn vijftien jaar oudere opponent, maar won uiteindelijk wel, na beslissing van de jury.

Paul hing een aantal keren in de touwen, maar wist uiteindelijk een knock-out te voorkomen. Twee van de drie juryleden kozen zijn kant. Woodley daagde Paul direct uit voor een rematch, maar die komt er alleen als Woodley een tattoo neemt, die ’I love Paul’ luidt.

Woodley zei na afloop ook, dat de touwen Paul gered hebben: ‘Als die een paar centimeter lager waren geweest, had je hier niet meer gestaan. Die dingen hebben je overeind gehouden en dat weet je.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: