Randeep Hooda ontmoet Olympisch gouden medaillewinnaar Neeraj Chopra

Bollywood-acteur Randeep Hooda deelde onlangs met zijn social media-contacten een foto van zichzelf en de gouden medaillewinnaar van Tokyo 2020 Neeraj Chopra. Op de foto staan ​​ze allebei met een brede glimlach naar elkaar te wijzen.

Randeep schreef in het bijschrift: “Waar ga je heen vanaf de top? Zeer weinige staan ​​voor deze vraag en nog minder hebben de antwoorden. Toen ik je ontmoette, heb ik diep het gevoel dat je broeder @Neeraj_chopra1 doet.”

Neeraj Chopra won een gouden medaille op de Olympische Spelen van Tokio in speerwerpen. Dit was Neeraj’s eerste keer op de Olympische Spelen.

Randeep Hooda was onlangs te zien in de Salman Khan-film Radhe waar hij de schurk speelde. Hij is binnenkort te zien in Unfair & Lovely naast Ileana D’Cruz. Zijn aankomende projecten omvatten ook de webserie met de titel Inspector Avinash.

error: Kopiëren mag niet!