Papa Touwtji Mashup: cover van songs gezongen door Papa Touwtjie

Vocals door zanger Badman

De videoclip genaamd Papa Touwtji Mashup is gelanceerd. Badman is lid van muziekgroep Empire en heeft gewerkt aan deze gloednieuwe mashup. Het is een ode aan Papa Touwtjie.

Badman zijn dochter Ziya is ook te bewonderen in de clip. Dit project lag al geruime tijd (een kleine twee jaar) op de planken. De originele songs van Papa Touwtjie genaamd ‘A no Lee’, ‘Commandant’ en ‘Gangster’ zijn allemaal te horen in de Mashup.

De producer & bandleider Crims heeft voor de clip de studio waar Papa Touwtji opnam, Wow Pow Recording Studios bij betrokken. Vanwege de tijd was het niet mogelijk om in de studio op te nemen. Maar, het team heeft voortgezet met Scep Kendallovic van Stompin Entertainment waar driekwart van de video is opgenomen. Zodoende is de clip gedaan door Crimsmedia.

Er is gekozen voor songs van wijlen Papa Touwtjie, omdat hij een idool is van Badman. Daarnaast heeft hij natuurlijk voor veel Surinaamse artiesten de deuren geopend. De bedoeling van deze mashup is de tracks voor de nieuwe generatie achterlaten maar dan in een nieuw jasje.

 (Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!