De huiveringwekkende looks die Shenseea’s ‘Be Good’ Cover Art inspireerden

De Parijse haarstylist Mekka Christophe is een wonderkind in het transformeren van het gewone en onbeduidende in dingen van buitengewone schoonheid en zijn kunstwerken waren de inspiratie achter Shenseea’s Be Good cover art.

Na de release van haar Be Good-muziekvideo vorige week, betoverde de Shenyeng-prinses het publiek met haar adembenemende kapsels met dank aan Opus Beauty en haarstylist Fitch Lunar, die ook een van de creatievelingen was achter haar Run Run-videoshoot.

De huiveringwekkende looks werden geïnspireerd door zowel Christophe als de in Parijs gevestigde filmmaker en artistiek directeur Ali Mahdavi uit hun samenwerking aan de serie Hairotica voor Tush Magazine eerder dit jaar.

De Hairotica-serie omvatte de originele versie van Shenseea’s verduisterde kapsel voor mannelijke genitaliën, samen met andere die de essentie van de meest intieme lichaamsdelen van vrouwen vastlegden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: