Bad Bunny en Brad Pitt in de blockbuster Bullet Train

Bad Bunny begint zijn acteercarrière met een vechtscène tegen de met een Oscar bekroonde acteur Brad Pitt.

De reggaeton-ster was te zien in een voorproefje van de aankomende David Leitch-film Bullet Train die ss gebaseerd op Kōtarō Isaka’s boek Maria Beetle, volgt vijf moordenaars aan boord van dezelfde trein die zich realiseren dat hun afzonderlijke missies allemaal met elkaar verbonden zijn.

Volgens Variety toont de clip Bad Bunny – echte naam Benito Antonio Martínez Ocasio – die vecht met Brad Pitt over een koffer in een luxe hut in een snel rijdende trein. De Puerto Ricaanse rapper draagt ​​een wit krijtstreeppak, killer boots en een scherp wapen terwijl hij en Pitt vechten in de clip, die eindigt met een van de twee die wordt neergestoken.

Bad Bunny werd afgelopen december toegevoegd aan de sterrencast van de film, samen met Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada. Het gerucht ging dat Lady Gaga ook een hoofdrol zou krijgen, maar dit moet nog worden bevestigd.

De 27-jarige vertelde vorig jaar aan Entertainment Tonight dat het altijd al zijn droom was om in films te schitteren.

De acteercarrière van Bad Bunny begint indrukwekkend, want hij heeft ook andere rollen in de maak. Hij maakt zijn acteerdebuut in de film American Sole, die wordt geproduceerd door Kevin Hart en de acteurs Pete Davidson, O’Shea Jackson Jr., Camila Mendes, Sydney Sweeney en Offset. Er is ook bevestigd dat hij een speciale gastrol heeft in het komende seizoen van Narcos: Mexico op Netflix.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: