Ronaldo wil weg bij Juventus en naar Manchester City

Cristiano Ronaldo heeft definitief besloten om te vertrekken en heeft Juventus gevraagd om verkocht te worden. De 36-jarige superster heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Juventus wacht op een officieel bod vanuit Engeland.

Eerder werd gemeld, dat Juve 25 miljoen euro verlangt voor de Portugees. Manchester City zou een uitgaande transfer willen doen om de komst van Ronaldo mogelijk te maken. Daarvoor staat Raheem Sterling op de nominatie om te vertrekken, indien het juiste bod binnenkomt.

Het Engelse Sky Sports schrijft dat Ronaldo bij City voor twee jaar kan tekenen voor een jaarsalaris van 15 miljoen euro. De doelpuntenmachine heeft bij Juventus nog een contract voor één seizoen waarin hij 31 miljoen euro zou gaan verdienen.

Inmiddels zou Ronaldo zijn spullen bij Juventus al hebben opgeruimd en zou ook niet meer bereid zijn om komende zaterdag te spelen tegen Empoli. Het is alleen nog wachten op het officiële bod van Manchester City.

Ronaldo speelde tussen 2003 en 2009 met veel succes bij Manchester United. In 292 wedstrijden maakte hij 118 treffers en won hij onder meer de Champions League en drie keer de Premier League. Na negen seizoenen Real vertrok Ronaldo naar Juventus waar hij in drie jaar meer dan 100 doelpunten maakte. Het grote doel, het winnen van de Champions League, werd echter niet bereikt

error: Kopiëren mag niet!