NIRVANA, BABY IS ALLEMAAL VOLWASSEN, NU klaagt hij ze aan

Elden vertelt TMZ … “Nirvana heeft me uitgebuit toen ik een baby was om hun muziek te verkopen, maar er zit een persoon achter elk beeld.

Ik vraag de band gewoon om te doen wat ze 30 jaar geleden hadden moeten doen en mijn geslachtsdelen bewerken uit de afbeelding uit respect voor mijn privacy.”

Hij voegt eraan toe … “Als de wereld het zou kunnen vergeten, dan zou ik het misschien ook kunnen vergeten.”

De baby van Nirvana’s beroemde “Nevermind” album hoes is helemaal volwassen … en nu klaagt hij de band aan voor seksuele uitbuiting van kinderen.

Een man genaamd Spencer Elden beweert dat hij de naakte baby is die beroemd is afgebeeld in een zwembad op Nirvana’s baanbrekende album hoes uit 1991…

Elden gaat nog verder… in zijnaanklacht beweert hij dat het beeld eigenlijk kinderporno is.

Hij beweert ook dat de band een belofte heeft gedaan om zijn geslachtsdelen te bedekken met een sticker, maar deze is nooit op de albumhoes verwerkt.

Volgens de documenten beweert Elden dat Kurt, Dave Grohl en de rest van de band er niet in geslaagd zijn hem te beschermen en te voorkomen dat hij seksueel werd uitgebuit…

Elden gaat achter de band aan, Kurt’s landgoed en anderen voor schadevergoeding … en hij wil dat ze elk minstens $ 150.000 ophoesten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: