Catharina Louise Flemming viert haar 100ste jaardag

Mevrouw Catharina Louise Flemming is dinsdag 24 augustus 100 jaar geworden. De afdeling Burger Informatie Centrum van het Commissariaat Paramaribo Zuid-West bericht, dat Oma Ine, zoals zij bekend staat, uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst mocht nemen.

Dit heuglijk feit werd gevierd in familieverband, waarbij een kerkdienst werd gehouden.

Mevrouw Flemming werd op 24 augustus 1921 geboren te Paramaribo. Zij komt uit een gezin van 10, waarvan zij en nog een zus, die in Nederland woont, nog in leven zijn. Zij is van huis uit E.B.G. Zij deed aan voetballen, korfballen en badminton. Flemming was getrouwd met Wilfred Cameron. Helaas is hij haar voorgegaan.

Uit dit huwelijk zijn zeven meisjes en twee jongens geboren. Zij heeft heel veel gereisd. Haar gezondheid is redelijk. De kinderen geven aan dat zij een heel strenge, doch leuke opvoeding hebben gehad. Mama was altijd heel behulpzaam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: