Penthouse Pijn Jennifer Lopez kan haar NYC-pad van $ 25 miljoen nog steeds niet verkopen

Terwijl Jennifer Lopez druk bezig is met het zoeken naar een verblijfplaats in Californië met Ben Affleck, heeft ze nog steeds problemen met het verkopen van haar $ 25 miljoen kostende penthouse in Manhattan – dat nu al bijna vier jaar op de markt is, zo heeft The Post vernomen.

Lopez, 52, vermeldde het onroerend goed voor het eerst in oktober 2017 voor $ 26,95 miljoen – drie jaar nadat ze het duplex-penthouse in Flatiron voor $ 20,16 miljoen had gekocht, blijkt uit eigendomsgegevens.

J.Lo’s vastgoedportefeuille omvat ook een landgoed in Hamptons dat ze in 2013 kocht voor $ 10 miljoen en een Bel Air-landgoed van $ 28 miljoen dat ze in 2016 kocht.

Voordat ze eerder dit jaar uit elkaar gingen, verkochten Lopez en Alex Rodriguez een landgoed  voor  $ 32,5 miljoen van 15.000 vierkante meter in Miami Beach.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: