Navin Sarjoe komt met nieuwe cover songs via NAMAN Records

De Surinaamse zanger Navin Sarjoe werkt steeds aan nieuwe projecten. Een aankomende cover song van hem is ‘Yeh Jeevan Hai’. Navin zegt in gesprek met Dagblad Suriname:

“Ik werd benaderd door SMC (Satish Jhinnoe) voor de samenwerking. In het verleden heb ik CD-projecten gedaan met SMC. Er is dus sprake van continuering van de samenwerking, alleen doe ik nu ook mee aan het produceren van muziek zelf, onder mijn eigen label. Het recording wordt dan gedaan in mijn eigen studio, Naman Records. Dit geheel is meer in het kader van het niet live mogen optreden op feestjes. Zodoende hou ik mijn fans toch zoet door zo af en toe een cover song uit te brengen. ‘Yeh Jeevan Hai’ is de aankomende cover song. Ik koos voor dit lied omdat we door moeilijke tijden heen gaan nu (Corona-pandemie), dus vandaar dat dit lied heel toepasselijk is op onze huidige situatie. Het is een filosofische song en is origineel gezongen door Kishore Kumar uit de film Piya Ka Ghar (1972).

“NAMAN Records is altijd een droom geweest. Het geeft een meerwaarde als artiest. Ik wilde altijd al zelfstandig liederen produceren en met NAMAN Records is dat nu een feit. Mijn boodschap voor alle muziekliefhebbers en fans is, heb elkaar lief en maak er het beste van. Hou je aan de regels en wetten die er gelden en ga vooral niet feesten in groten getale, want dat zal het Covid-19-probleem alleen maar groter maken. Blijven jullie me volgen op social media, er is nog heel veel leuks opkomst”, aldus Navin.

Een week terug is de cover song ‘Lut Gaye’ gelanceerd. Dit project is ook een resultaat van samenwerking tussen SMC en Navin Sarjoe.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!