US Open dames preview 2021

30 augustus 2021 – 12 september 2021 – De U.S. Open, de vierde en laatste Grand Slam van het seizoen, vindt plaats in Flushing Meadows, New York.

Naomi Osaka keert terug naar Grand Slam-actie na een korte onderbreking. De Japanse ster heeft sinds 2018 vier majors gewonnen, waaronder twee US Open-titels. De druk van de media-aandacht, in combinatie met vormverlies, waaronder een vroege exit in de derde ronde op de Olympische Spelen in Tokio, zou echter van invloed kunnen zijn op haar titelkansen.

Het veld belooft zeer competitief te worden, met acht verschillende spelers die dit seizoen grote finales hebben bereikt.

Wereldkampioen nr. 1 en Wimbledon Ashleigh Barty zal er zeker van zijn dat ze haar twee Grand Slams zal aanvullen na haar warming-up voor de US Open met overwinning in Cincinnati. Wimbledon-finaliste Karolina Pliskova en Aryna Sabalenka, een halve finalist in Londen, zullen ook in de mix zijn .

Maiden Grand Slam-kampioene Barbora Krejcikova, die won op Roland Garros, en Olympisch gouden medaillewinnaar Belinda Bencic, zullen ook hun kansen grijpen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: