Prabhaas Kali brengt cover van ‘Bheed Mein Tanhai Mein’

De zangcarrière van Prabhaas Kali en Sikander Bechoe Events

De Surinaamse zanger Prabhaas Kali heeft gewerkt aan zijn derde project. Het is een cover van het nummer ‘Bheed Mein Tanhai Mein’. De zanger verklaart de titel als volgt: “Herhaaldelijk eindigt een couplet van deze song met de lyrics ‘Mujhe Tum Yaad Aate Ho’ en dat raakt mijn hart, dus vandaar dezelfde titel voor mijn cover song. De release van dit nummer vindt op zaterdag 28 augustus plaats. Er zijn heel veel mensen die request opsturen voor een song en dat doet mij als zanger heel goed. Ik ben bijzonder blij voor het feit dat mijn songs heel vriendelijk en goed worden ontvangen door muziekliefhebbers. De samenwerking met Sikander Bechoe is perfect”, aldus de zanger.

Het is de derde samenwerking met Sikander Bechoe Events. De promotor/Mc Sikander Bechoe zegt: “Het doet mij heel goed dat ik wat kan betekenen voor een nieuwkomer in de muziekscene. Dit is de derde cover song en er volgen nog meer. Sikander Bechoe Events zal na verloop van de pandemie uiteraard een evenement organiseren. Hierbij zal Prabhaas Kali ook live optreden voor het groot publiek met meer Surinaamse artiesten. Beste mensen, neem uw vaccinatie zodat we over kunnen gaan tot het nieuwe normaal leven en kunnen voortzetten in de entertainment scene”, aldus Sikander Bechoe.

“Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren en een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit project.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!