Nieuwe release van James Bond-film in september

De nieuwe James Bond-film “No Time To Die” op vrijdag stelde een wereldpremièredatum vast voor eind september, ondanks speculaties in de entertainmentindustrie dat de release van de film voor een vierde keer zou kunnen worden uitgesteld vanwege de coronavirusepidemie.

De datum voor “No Time to Die” is sinds het uitbreken van de pandemie in maart 2020 drie keer verschoven van het oorspronkelijke slot van april 2020, toen bioscopen over de hele wereld hun deuren sloten en er beperkingen werden gesteld aan de publiekscapaciteit.

James Bond-films behoren tot de meest waardevolle filmfranchises in Hollywood, met ‘Spectre’ uit 2015 die wereldwijd $ 880 miljoen binnenhaalde aan de kassa, terwijl ‘Skyfall’ in 2012 wereldwijd meer dan $ 1 miljard opbracht.

De film, die naar schatting $ 200 miljoen kostte om te produceren, markeert Daniel Craig’s laatste optreden als de Britse geheimagent en is een van de meest verwachte potentiële blockbusters dit najaar.

De Delta-variant van COVID-19 heeft echter geleid tot een toename van infecties in de Verenigde Staten en elders, wat de bezorgdheid doet rijzen of het publiek zich veilig zal voelen in de bioscoop.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: