Rihanna verbluft in doorschijnende babydolljurk tijdens diner in LA

Rihanna draaide de hoofden toen ze vrijdagavond door de straten van Los Angeles liep, een zijdezachte babydoll-jurk aan en niet veel anders.

De schoonheid van de miljardair werd vastgelegd door foto’s die een pure, witte hemd met verspreide kristallen droegen terwijl ze uit eten gingen. Ze combineerde het hete kleine nummer met doorzichtige hakken, een statement-ketting en een klassieke rode lip.

Riri maakt al jaren van de wereld haar landingsbaan, onlangs met haar spullen in opvallende looks van de oost- tot westkust.

De “Work”-zanger werd onlangs uitgedost in Chanel gezien tijdens een supermarktrun in New York, met bijna vier cijfers aan Vivienne Westwood-parels samen met een smaragdgroene choker, met juwelen bezette Christian Dior-halsketting, pareloorbellen en Chanel-kettingriem .

De Grammy-winnaar rockte in juli ook een lingerie-geïnspireerde look, met een oversized zwarte kant en zijden teddybeer die doet denken aan Madonna’s iconische witte korset en tule rok uit het tijdperk van Madonna’s “Like a Virgin”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: