SWM-medewerkers leggen problemen voor aan Brunswijk

Een medewerker van distributie bij de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zei vrijdag 20 augustus tegen waarnemend president Ronnie Brunswijk dat het niet gaat. ZIjn collega’s beaamden dat. Hij gaf aan dat ze niet merken dat ze werken voor een maatschappij. Hun oude vakbond hebben ze weggestemd, maar die blijft in het spel. 

De medewerker zei, dat ze hun cao willen, de cao 2020. Ook andere medewerkers legden hun problemen voor aan de waarnemend president. Brunswijk beloofde de medewerkers te zullen praten met de SWM-directie om zo tot een oplossing te komen.

Ook liet Rudi Baarh, voorzitter van de Surinaamse Waterleiding Werknemersorganisatie, eerder op de dag weten, dat er een brandbrief gestuurd is naar de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM). De werknemers hebben het bedrijf twee weken de tijd gegeven om zaken met betrekking tot hun cao in orde te maken.

SK

error: Kopiëren mag niet!