Straatnaambord Shabier Ishaakweg onthuld in ressort Jarikaba

In het Ressort Jarikaba heeft zaterdag 21 augustus de onthulling van het straatnaambord van de Shabier Ishaakweg plaatsgevonden. Verder werd ook het naambord van het Shabier Ishaak Uitvaartoord onthuld.

Tijdens deze plechtigheid zijn toespraken gehouden door onder andere de districtscommissaris Sherin Bansi-Durga, de voorzitter van de Stichting Hindoestaanse Immigratie Ramon Jawalapersad en de voorzitter van het Shabier Ishaak Uitvaartoord Robby Gadjradj.

Alle sprekers wezen op de bijzondere bijdrage van wijlen Shabier Ishaak, die tijdens deze plechtigheid werd vereeuwigd. Verder waren ook nabestaanden van wijlen Shabier Ishaak en leden van Stichting Shabier Ishaak aanwezig.

Met de vernoeming van de weg naar wijlen Shabier Ishaak wordt ook eer gedaan aan de vele andere bijdragen die hij in zijn leven heeft mogen leveren aan Suriname op het gebied van sport en cultuur, maar ook als populaire nieuwslezer in het programma Hum Tum Aur Woh. Dit zijn enkele van zijn verdiensten, want die zijn te veel om in één bericht te schrijven.

Vermeldenswaard is dat wijlen Shabier Ishaak indien in leven zaterdag 21 augustus zijn 76ste verjaardag zou vieren.

error: Kopiëren mag niet!