Pink Floyd-rocker Roger Waters voor de vijfde keer verloofd op 77-jarige leeftijd

Roger Waters is verloofd… alweer. Het is de vijfde keer dat de rockster gaat trouwen.

Een spion vertelt ons dat Waters, 77, vorige week uit eten ging in de Hamptons toen ze hoorden dat hij zijn vrouwelijke eetgezel aan een vriend voorstelde als zijn ‘verloofde’.

Onze bron zegt dat zijn metgezel dezelfde vrouw is die met hem op de rode loper verscheen tijdens het filmfestival van Venetië in 2019 voor zijn concertfilm “Us + Them”.

We meldden exclusief in 2015 dat Waters uit elkaar was gegaan met zijn vierde vrouw, Laurie Durning. Het stel trouwde in 2012 na 10 jaar samenwonen.

De echtscheiding van miljoenen dollars was zo bitter, dat Durning tegen Waters zei terwijl hij in de rechtbank getuigde: “Wat ben je een gat” – en voegde eraan toe over een Rolex-horloge van $ 35.000 dat in het ongewisse was tijdens de breuk terwijl het werd gerepareerd: “Ik wil mijn kijk maar. Dat is alles.” (Een rechter liet hen een overeenkomst ondertekenen dat het Daytona-uurwerk van haar was.)

Waters getuigde destijds dat de relatie “onherstelbaar was afgebroken”.

Het paar had wat werd beschreven als een “genereus” huwelijkscontract. Op de vraag of ze tevreden was met de uitbetaling, zei Dunning destijds: “Ja, ik heb er niet tegen gevochten.”

Waters, die controversiële opvattingen heeft over Israël, ging toen even verder met de Palestijnse auteur en activist Rula Jebreal. Maar het was van korte duur.

Een bron vertelde Page Six in 2016: “Het was net zo snel voorbij als het begon – hoewel ze het over veel zaken eens waren, konden ze geen overeenstemming vinden over andere. Bovendien konden hun families niet met elkaar opschieten.” Ze was ook eerder getrouwd met een vriend van hem.

Waters was ook getrouwd met pottenbakker Judith Trim, evenals de Britse aristocraat Lady Carolyne Christie en “Frankie and Johnny” -actrice Pricilla Phillips.

Een vertegenwoordiger van de rocker kwam niet bij ons terug.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: