Release inzicht van tweede cover song door Rahied Abdoel

De kunstenaar onthult teaser op social media 

De bekende Surinaamse kunstenaar Rahied Abdoel heeft vorig jaar zijn debuut gemaakt in de muziekwereld. Hij heeft weer gewerkt aan een project. In gesprek met Dagblad Suriname zegt hij: “Tum Jo Mil Gaye Ho’ is mijn favoriete nummer dat inhoudelijk goed is. De release van de cover met een bijbehorende clip staat gepland voor zaterdag 21 augustus. Ik zag het als een uitdaging om dit te doen. Dit is een project dat ik wilde doen nadat de vraag kwam van wanneer mijn tweede videoclip uit zal komen.”

“De eerste videoclip kwam in augustus 2020 uit die veel aandacht kreeg. Deze videoclip is gefilmd in recreatieoord Owos en is totaal bekostigd door RAB creations. SASRA media levert altijd topwerk en het idee was altijd een videoclip te doen met natuurlijke belichting van een kampvuur waarbij ook eraan gedacht is inheemse muziekinstrumenten te gebruiken voor muziek, dat het echt een Surinaams product maakt. Het is een cover en het origineel is gezongen door The Melodie King Mohammed Rafi in de film Hanste Zakhm uit 1973. De opname van deze videoclip is vorig jaar in november gedaan.”

“Ik heb altijd van zang gehouden maar durfde het nooit publiekelijk te doen totdat ik de AJ en Tigri tegenkwam.  Hun werk boeit mij en velen in de samenleving, ze staan open voor nieuwe uitdagingen en dat heeft mij geïnspireerd om mijn hobby ook te beleven als artiest”, aldus Abdoel. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!