Halle Berry aangeklaagd door MMA-vechter Cat Zingano vanwege rol ‘Bruised’

Halle Berry krijgt een klap van een doorgewinterde MMA-jager, maar het is een rechtszaak.

Cat Zingano, een 39-jarige MMA-ster, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de actrice nadat ze was verwijderd uit ‘Bruised’, meldde Variety. Zingano beweert in het pak dat ze een essentieel UFC-gevecht heeft gemist om te schitteren in ‘Bruised’, het regiedebuut van Berry, om vervolgens volledig uit de film en UFC te worden verwijderd.

In de rechtszaak beweert de UFC-vechter dat Berry haar in 2019 heeft gevraagd om in de film te spelen vanwege de schijnbare parallellen tussen het “Bruised”-script en het leven van de vechter, volgens Variety.

Een week later beweert Zingano dat ze hetzelfde jaar een aanbod voor een UFC-gevecht heeft afgewezen om in de film te spelen. Het gevecht zou de sleutel zijn geweest voor de carrière van Zingano, wat haar volgens Variety in de strijd zou hebben gebracht voor een titelgevecht.

Nadat ze UFC had verteld dat ze niet zou kunnen vechten vanwege de film, liet UFC haar gaan.

Berry zou vervolgens het aanbod om de vechtster in haar film te hebben ingetrokken, meldde Variety, en zei dat “alleen UFC-jagers konden deelnemen.”

In de rechtszaak voerde Zingano, die nu getekend is bij Bellator MMA, aan dat ze erop vertrouwde dat ze in Berry’s film zou verschijnen in plaats van deel te nemen aan het UFC-gevecht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: