Leidinggevenden douane bedreigd door onderwereld

Leidinggevenden bij de douane op de Jules Sedney Haven in Paramaribo krijgen ernstige bedreigingen vanuit de onderwereld. Er is aangifte hiervan gedaan bij de politie.

Het NDP-Assembleelid Ebu Jones hoopt dat de regering c.q. de bevoegde autoriteiten de nodige maatregelen treffen om de leidinggevenden bij de douane die worden bedreigd, de nodige bescherming te bieden.

Jones kaartte deze kwestie dinsdag aan tijdens de openbare vergadering van de Nationale Assemblee. De parlementariër plaatst deze bedreigingen tegen de achtergrond van recente drugsvangsten op de haven, waarmee volgens hem zware klappen zijn toegebracht aan de onderwereld.

Asiskumar Gajadien, de VHP-fractieleider, reagerend op deze kwestie wenste aan te geven dat niet de indruk moet worden gewekt dat mensen die vanwege het verrichten van hun werkzaamheden worden bedreigd, door de autoriteiten aan hun lot worden overgelaten. Desalniettemin kijkt hij ook uit naar de reactie van de regering in deze kwestie.  

SS  

error: Kopiëren mag niet!