Enorme wegverzakking in de weg naar Zanderij

In de buurt van Bernharddorp, op de weg naar Zanderij, is een enorme wegverzakking. Waarschijnlijk is het ontstaan als gevolg van de zware regenval de afgelopen dagen.

Er wordt een beroep gedaan op weggebruikers om voorzichtig te zijn en hun vaart te verminderen bij het naderen van dit gat. Een burger stelt, dat er bomen in de omgeving zijn weggehaald in opdracht van de districtscommissaris van Para, waardoor er nu afkalving is ontstaan.

In augustus 2020 viel er een boom op de weg in de voornoemde omgeving. Ook werden de resten van de bomen omgehakt, waarschijnlijk om te zorgen dat de bomen geen gevaar zouden vormen voor het verkeer en de mensen in de omgeving. 

De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, zegt in een gesprek met Dagblad Suriname, dat het ministerie van Openbare Werken op de hoogte gesteld is van de wegverzakking. Ook zegt Joden: “Hoe ga ik opdracht geven om een berm te vernietigen?”

SK

error: Kopiëren mag niet!