Dc’s Sipaliwini brengen bezoek aan directeur Sportzaken

De districtscommissarissen (dc’s) van het district Sipaliwini hebben een bezoek gebracht aan de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw. Het doel van dit bezoek was om het decentralisatieproces van de sport in het grootste district gezamenlijk te bespreken. 

Het decentralisatieproces wat sport betreft werd aan de districtscommissarissen gepresenteerd. Daarnaast werd besproken hoe zaken aangepakt zullen worden. Uiteindelijk zal het een gezamenlijk traject zijn waarbij de input van de dc’s nodig is voor het districtssportplan.

De directeur vond het een eer om de dc’s te mogen ontvangen op het directoraat. Het district Sipaliwini bestaat uit zeven bestuursressorten met elk een districtscommissaris. 

VP

error: Kopiëren mag niet!