Bond bij Milieubeheer zegt samenwerking met directeur op

Het bestuur van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), onder voorzitterschap van Hugo Blanker (zie foto), heeft woensdag 18 augustus de samenwerking met de directeur van Milieubeheer/Openbaar Groen & Afvalbeheer, Bholanath Narain, met onmiddellijke ingang opgezegd.

Reden hiertoe vormen diens voortgaande spleitzwam-handelingen binnen het directoraat en haar medewerkers.  Zo heeft de directeur woensdag gepoogd om een groepering met een bedenkelijke signatuur te faciliteren in een werkbespreking met de afdeling Afwatering van het directoraat Milieubeheer / Openbaar Groen & Afvalbeheer, in bijzijn van de vertegenwoordiging van de ABPM.  De ABPM heeft hierbij de bespreking verlaten. De medewerkers hebben toen gelijk het voorbeeld van de bond overgenomen.

Het bestuur van ABPM geeft de minister van Openbare Werken tot woensdagavond middernacht de ruimte om een aanvaardbare reactie te geven op deze kwestie, anders ziet het bestuur zich genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

Het bestuur van de ABPM verwerpt de inmenging van de leiding van het directoraat ferm en neemt de protestactie van de medewerkers over.

error: Kopiëren mag niet!