Bestuursressort Boven-Suriname 17 bestuursambtenaren rijker

Het bestuursressort Boven-Suriname is sinds dinsdag 17 augustus 17 bestuursambtenaren rijker. De beëdiging van de bestuursambtenaren vond plaats op het commissariaat te Atjoni onder leiding van districtscommissaris Ndépé Dingé, aldus het Burger Informatie Centrum Boven-Suriname.

Secretaris Jacobus Asaiti van het bestuursressort Coeroeni las de eed voor. Hierna werd overgegaan tot de beëdiging en het opspelden van de bestuursambtenaren. 

Secretaris Asaiti drukte de bestuursambtenaren op het hart dat met de bevorderingen er meer verantwoordelijkheid op hun schouders rust. “Jullie moeten zoveel mogelijk proberen om het werk naar behoren te doen en jezelf niet te laten omkopen. Jullie moeten niet gevoelig zijn voor omkoping”, benadrukte de districtssecretaris.

Districtscommissaris Dingé erkent, dat het nu heel moeilijk werken is, maar dat hij desondanks op zijn staf en medewerkers rekent om de job te klaren. “Ik wens jullie als bestuursambtenaren veel succes toe met jullie nieuwe functie”, sprak de districtscommissaris.

error: Kopiëren mag niet!