Alia Bhatt promoot opvouwbare smartphones voor Samsung India

Samsung, India’s meest vertrouwde smartphonemerk, kondigde zijn samenwerking aan met hoofdrolspeler en jeugdicoon Alia Bhatt voor zijn premium opvouwbare smartphones uit de Galaxy Z-serie. Galaxy Z Fold3 5G en Galaxy Z Flip3 5G, de krachtigste en meeste premium opvouwbare smartphones van Samsung, worden geleverd met een reeks meer geoptimaliseerde opvouwbare ervaringen waarmee consumenten nieuwere ervaringen kunnen ontvouwen. Van het iconische ontwerp tot de meeslepende ervaring op een groot scherm, de Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3, bieden gebruikers unieke nieuwe manieren om te werken, kijken en spelen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Alia Bhatt voor onze opvouwbare campagne in India. Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 zijn een samensmelting van stijl, premium looks, innovatie en bruikbaarheid die een soepele smartphone-ervaring beloven voor onze jonge gebruikers. Alia’s immense populariteit onder jonge generatie Z en millennial-consumenten zal ons helpen onze band met hen te verdiepen. Bovendien resoneren de kwaliteit en diepgang van het werk van Alia met Samsungs belangrijkste waarden van openheid en innovatie”, aldus Sumit Walia, Senior Director, Samsung India.

Over de associatie zei Alia Bhatt: “Ik heb een kleine testrun gedaan met Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 en ik heb het gevoel dat ze elke belofte die het merk heeft gemaakt waarmaken. De nieuwe opvouwbare telefoons van Samsung zien er strak uit en zijn verkrijgbaar in interessante kleuropties. Ik ben dol op de camera en het grote coverscherm, en ook van het feit dat deze opvouwbare telefoons erg compact en draagbaar zijn. Wat betreft technologie, het is echt baanbrekend en tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om doorheen te navigeren.”

“De campagne heeft echt goed vorm gekregen. Ik hield echt van het script en de communicatie die Samsung naar voren wil brengen. Ik ben erg opgewonden dat de campagne nu breekt. Ik denk dat Samsung sterk aanwezig is en dat het een zeer vertrouwd merk is. Het is een genoegen om deel uit te maken van hun reis en tegelijkertijd een beetje aan de mijne toe te voegen,” voegde Alia Bhatt eraan toe.

De komende dagen, weken en maanden zal Alia Bhatt betrokken zijn bij een stevige campagne die digitale en outdoor activities met zich meebrengt. Alia Bhatt heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van merkcommunicatie en een vertrouwde partner voor marketeers en merkmanagers om hun campagnes optimaal te benutten, dwars door sectoren heen. Naast haar filmische prestaties runt de acteur meerdere liefdadigheidsprogramma’s die draaien om duurzaamheid en dierenwelzijn. Ze heeft ook strategische investeringen gedaan in een paar eenhoorns en is onlangs een kinderkledinglabel gestart.

Ondertussen heeft Samsung aangekondigd, dat pre-boekingen voor Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 op 24 augustus in India zullen openen. Samsung zet zich in om meer consumenten toegang te geven tot de unieke opvouwbare ervaring. Daarom worden Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 in India tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.

error: Kopiëren mag niet!