Manushi Chhillar en zus Dewangana in video uitgebracht door SKINN

Manushi Chhillar en haar zus Dewangana Chhillar zijn te zien in een video die is uitgebracht door SKINN, een fijn geurmerk uit het huis van Titan voor zijn #BestSaidWithSkinn-campagne om Rakshabandhan te vieren. De digitale video toont een zeer herkenbare band tussen de beeldschone ster Manushi Chhillar en haar oudere zus Dewangana.

Terwijl de zussen herinneringen ophalen aan hun jeugdherinneringen, ruzie maken over de afstandsbediening van de tv en elkaar voor de gek houden, schijnt hun sterke band tussen broers en zussen door te laten zien hoe ze elkaar altijd de rug toekeren. SKINN-geuren worden een belangrijk onderdeel van deze emotionele reis vol herinneringen en liefde wanneer Manushi ze aan haar zus Dewangana schenkt om hun band met prachtige geuren te vieren.

Deze luchtige tête-à-tete met lach tussen Manushi en haar zus fleurt de hele stemming op en viert de onvervangbare relatie tussen hen.

SKINN Titan plaatste de video van de broers en zussen op hun officiële Instagram-pagina en schreef: “Deze Rakhi is #BestSaidWithSkinn. Je weet hoe broers en zussen zijn. Je kunt niet met ze leven. Je kunt niet leven zonder hen. En zeker, je mag niet vergeten om ze iets speciaals te schenken op Rakhi. Deze Rakhi, verras degenen die altijd jouw rots in de branding zijn geweest met prachtige geuren van #Skinn zoals @manushi_chhillar deed voor haar zus @dewangana_chhillar”.

Kanwalpreet Walia, Marketing Head, Fragrances and Accessories Titan Company Limited, voegt toe: “Rakshabandhan geeft ons de kans om onze broers en zussen te vieren. Met deze digitale video vieren we de band tussen broers en zussen en laten we zien hoe echte broers en zussen eruit zien met Manushi Chhillar en Dewangana. Hun gesprek is vol kattenkwaad, liefde en werpt licht op hoe ze elk deel van een geheel zijn, en onvervangbaar voor elkaar.”

error: Kopiëren mag niet!