Priyanka Chopra benoemd tot voorzitter The Mumbai Academy of Moving Image (MAMI) Film Festival

Wereldwijd icoon en actrice Priyanka Chopra is niet te stoppen als het gaat om het bereiken van het onmogelijke. Ze wordt nu gehuldigd als voorzitter van het filmfestival van de Mumbai Academy of Moving Image (MAMI). Priyanka Chopra’s naam dook collectief op en ze werd voor deze functie geselecteerd door MAMI’s Raad van Toezicht, waaronder Nita M. Ambani, Anupama Chopra, Ajay Bijli, Anand G. Mahindra, Farhan Akhtar, Isha Ambani, Kabir Khan, Kaustubh Dhavse, Kiran Rao, Rana Daggubati, Riteish Deshmukh, Rohan Sippy, Siddharth Roy Kapur, Vikramaditya Motwane, Vishal Bhardwaj en Zoya Akhtar.

De panelleden hebben ook de laatste hand gelegd aan twee nieuwe leden in hun bestuur, de beroemde filmmakers Anjali Menon en Shivendra Singh Dungarpur. Bestuursleden Isha Ambani en Anupama Chopra zijn ervan overtuigd dat actrice Priyanka Chopra een goede keuze is, rekening houdend met haar internationale houding en de visie op gepaste wijze kan voortzetten. Aan de andere kant is Priyanka Chopra vereerd met het gebaar van het bestuur van het Mumbai Academy of Moving Image (MAMI) Film Festival en kijkt ze ernaar uit om samen magie te creëren.

De White Tiger-ster uploadde een video op haar Instagram waarin ze het bestuur bedankte voor de functie van voorzitter van het Jio MAMI Mumbai Film Festival. Ze schreef een lange notitie: “Nu moeten we meer dan ooit met elkaar praten, naar elkaar luisteren en begrijpen hoe we de wereld zien, en film is het beste medium om dit te doen. Met die gedachte ben ik er trots op een nieuwe rol op mij te nemen… als voorzitter van het Jio Mami Film Festival, het toonaangevende filmfestival van India. Samen met een geweldig team van gelijkgestemde individuen, vinden we het festival opnieuw uit met een nieuwe creatieve visie die is afgestemd op de radicale veranderingen die de wereld de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor zowel het festival als voor mij. Tot ziens in de bioscoop… we zijn nu OPEN !” Ze heeft ook alle juryleden getagged in haar videobericht.

De Mumbai Academy of Moving Image (MAMI) organiseert jaarlijks een internationaal filmfestival in Mumbai en heeft als doel nieuwe talenten en artiesten van over de hele wereld te ontdekken. De inzendingen voor het Jio MAMI Mumbai Film Festival worden georganiseerd tussen oktober 2021 en maart 2022 met een digitale uitzending waarin talenten van over de hele wereld worden belicht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: