Man (42) aangehouden te Albina die zijn minderjarige dochter onzedelijk betast

De 42-jarige A. S. is op zondag 8 augustus door de politie van Albina voor feitelijke aanranding op zijn woonadres te Albina aangehouden, nadat zijn 16-jarige dochter op 19 juli aangifte tegen hem had gedaan, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagavond 17 augustus.

Het meisje verklaarde aan de politie, dat ze donderdagavond 15 juli in haar kamer lag toen haar stiefvader plotseling achter haar was gaan liggen. De man betastte vervolgens haar borsten. Het meisje schrok hiervan en vroeg hem onmiddellijk te stoppen, waarna haar stiefvader opstond en haar kamer verliet.

Het meisje vertelde haar moeder wat haar was overkomen. Daarbij hield de moeder haar dochter voor, dat zij haar man niet uit huis kan zetten, omdat ze in verwachting is.

Haar minderjarige dochter kon zich niet verenigen met hetgeen haar moeder haar voorhield en besloot wat was gebeurd aan haar biologische vader te vertellen. Die aarzelde geen moment en bracht zijn dochter direct naar het politiebureau voor het doen van aangifte.

De verdachte werd opgespoord doch niet aangetroffen. Na uitgewerkte informatie werd de man op 8 augustus weer opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de stiefvader door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: