Politiebericht over ernstig ongeval met twee doden op Nieuw Weergevondenweg

De automobilisten Denny Dary (53) en Kevin Adwang, van wie de leeftijd nog onbekend is, zijn zondagavond 15 augustus na een aanrijding op de Nieuw Weergevondenweg overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 17 augustus.

De politie van het bureau Santodorp kreeg omstreeks 22.10 uur de melding van een zware aanrijding op de Nieuw Weergevondenweg. Daar aangekomen troffen agenten Dary op het wegdek aan. Aan de andere kant van de weg lag het lichaam van Adwang. Zowel Dary als Adwang vertoonden geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van beide mannen vast.

Onderzoek wees uit dat Dary vanuit een inrit achteruit de Nieuw Weergevondenweg opreed, zonder rekening te houden met het rechtdoorgaand verkeer. Hij kwam daarbij in botsing met het voertuig dat door Adwang werd bestuurd, die vanuit de richting van de Magentakanaal kwam en richting de Coesewijnestraat reed. Adwang kwam vervolgens in botsing met een stilstaand voertuig dat aan de andere kant van de weg geparkeerd stond.

Na de botsing werd Dary uit zijn auto geslingerd en na enkele minuten door een ander voertuig overreden. Dit voertuig is doorgereden. 

Adwang reed met twee passagiers in zijn auto. Deze twee, D.K (18) en B.K (22), hebben letsels opgelopen en werden voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De lichamen van Dary en Adwang zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Alle drie voertuigen die betrokken waren bij de aanrijding zijn ter herkeuring in beslag genomen. De Verkeersunit van regio Midden is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: