Mingoen benadrukt: ‘Dumpen van vuil absoluut niet van ons afkomstig’

De eigenaar van Bigi Kroetoe heeft de redactie van Dagblad Suriname recentelijk erop geattendeerd, dat er vuil in de binnenweg van Bigi Kroetoe wordt gedumpt. “Het vuil wordt gedumpt door bezoekers die naar een prive-oord Chor Chay gaan, aan hun wordt gezegd het vuil op de hoek te dumpen, er is ook nog een andere prive-oord, van Mingoen naast Chor Chay”, zo liet de eigenaar van Bigi Kroetoe weten. 

Marlene Mingoen zegt maandag 16 augustus in gesprek met Dagblad Suriname, dat ze het ten zeerste afkeurt dat de mensen vuil dumpen. “Ik ben het helemaal eens met de eigenaar van het Bigi Kroetoe vakantieoord. Wat ons allen hier verbaasd is ,dat onze naam is genoemd, maar ik weet niet in hoeverre onze naam genoemd wordt of dat het maar een aanwijzing is.”

Mingoen geeft aan dat hun gasten geen vuil mogen wegbrengen. “Het wordt bij elkaar gezet en wij brengen het weg. Ik heb zo’n plakkertje met huishoudelijke regels, dat ze hun vuil moeten brengen voor ons. We sturen een chauffeur, we betalen ervoor en we laten het vuil wegbrengen.”

Mingoen zegt verder, dat ze ook vaak genoeg vuil van de straat hebben moeten weghalen, maar stelt dat ze dat niet altijd kunnen doen. Mingoen benadrukt dat het dumpen van vuil absoluut niet van hun afkomstig is. “Wij kunnen niemand beschuldigen, omdat wij het niet kunnen bewijzen en we zijn tegen het gooien van afval op straat”, aldus Mingoen.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: