Doksenclub onderhoudt eigen weg

Voor de continuïteit van zijn bedrijfsvoering heeft de eigenaar van de Doksenclub, Gerard van den Bergh, een grader aangeschaft om de Libanonweg te onderhouden. Deze beslissing is genomen, omdat de weg niet begaanbaar was voor zowel het personeel als de klanten van het bedrijf.

De ondernemer vertelt, dat klagen bij de overheid geen zin heeft, omdat deze zonder geld zit. Van den Bergh hoopt dat bewoners met de komst van de grader ook bewuster worden door hun eigen berm schoon te houden. “Want bepaalde delen zien er heel slecht uit.”

De ondernemer is tot aanschaf van het zwaar materieel overgegaan na afstemming met het ministerie van Openbare Werken voor het verkrijgen van toestemming om de openbare weg te kunnen onderhouden. Hoewel het ministerie liet weten de weg 1 keer per kwartaal te kunnen onderhouden was dit niet voldoende voor de onderneming. “Alleen de Libanonweg zullen we onderhouden”, benadrukt de eigenaar van de Doksenclub.

Naast schriftelijke toestemming van het bedrijf heeft het ministerie ook zand gedoneerd. De lage gedeeltes van de weg zullen worden opgehoogd. Van den Bergh maakt duidelijk, dat voor het overige, zoals het transport het bedrijf alles zelf betaald. “Daarom doen wij alleen de Libanonweg”, benadrukt de ondernemer. 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: