Activist Biervliet tevreden over actie

‘Boete SRD 500 betaald’

Stephano Biervliet, bekend als Pakittow, blikt tevreden terug op de actie op het Onafhankelijkheidsplein maandagochtend 16 augustus. Aanleiding voor de activist was de recente verhoging van de brandstofprijzen.

Ondanks dat hij niet over een vergunning beschikte riep de actievoerder op om te protesteren op het plein. Dit leverde Pakittow een boete op van SRD 500 die maandagmiddag al direct werd voldaan. Ook is de in beslag genomen soundtruck ondertussen weer teruggegeven.

Biervliet zegt alweer nieuwe plannen te maken voor een volgende actie. Ondanks de persconferentie van de regering vorige week, waarin de prijsstijgingen zijn verklaard door de president en de minister van Financiën en Planning, laat Pakittow weten dat hij meer duidelijkheid wil over verdere maatregelen voor het volk. ‘Tak nanga mi’, zegt Biervliet tot slot.

RB  

error: Kopiëren mag niet!